Rajoja rikkova

Valianter

KOVA x ROHJE
Yhteistyössä

Rohjetta ja E-urheiluorganisaatio KOVA:aa yhdistävät juuret Keski-Suomen kehdosta Jyväskylästä, mutta myös se että molemmat tekevät paljon sellaista, jota muut Suomessa eivät ole vielä tehneet.

KOVA x Rohje yhteistyö on jälleen yksi esimerkki siitä: Tuloksena on tyylikäs, yksityiskohtainen ja laadukas rannekello.

Niille, jotka rohjenevat antaa kaikkensa

Laatu, yksityiskohdat ja aika ovat pelaamisen ja kellojen keskiössä

Rohje on neljän ystävyksen luoma suomalainen rannekellobrändi, joka kannustaa rohkeuteen. E-urheiluorganisaatio KOVA taas tunnetaan siitä, että he tekevät paljon sellaista, jota muut eivät ole vielä Suomessa tehneet.

Rohjeen taustalla on aina ollut rohkeus ja rajojen rikkominen. KOVAn kanssa yhdessä suunniteltu rannekello on rohkeasti uutta ajattelua. Digitaalinen urheilu ja analoginen kello luovat kombinaation jota ei aiemmin ole nähty, kertoo Rohjeen toimitusjohtaja Antti Heikkinen.

KOVA Valianter -kellon nimi tarkoittaa rohkeaa, uljasta ja urheaa, joka kuvaa niin KOVAn kuin Rohjeenkin tyyliä toimia. Molemmat start up-yritykset haluavat tehdä rohkeasti uusia asioita ja tähdätä kansainväliseen markkinaan.

Rohje on meille looginen kumppani, sillä Rohjeen perustajat ovat kovia pelaamaan sekä tekevät laadukkaita kelloja omalla tyylillään, kertoo KOVAn kumppanuuspäällikkö Matti Orava.

Yhdessä ammattipelaajien kanssa suunniteltua Rohe Valianter KOVA -kelloja on valmistettu laadusta tinkimättä rajallinen 349 kappaleen erä. Kellotaulun indekseistä muodostuu tähtäinkuvio ja kellotaulu on helppo erottaa pimeämmässäkin ympäristössä.

On siistiä pystyä tarjoamaan meille, KOVAn faneille sekä erilaisille sidosryhmille tuote, jolla voi haipata KOVAa ja samalla näyttää tyylikkäältä. Ei kello miestä pahenna, Orava toteaa.

Kellon toimitukset alkavat joulukuussa 2020, joten kellon saa kivasti vaikkapa joululahjaksi!

Valianter KOVA -rannekello

Normaalihinta 299 € Alennus hinta279 € Säästä 20 €
/

Rohje Valianter KOVA Limited Edition!

"The underlying message of the Valianter collection is that success is achieved through determination and by believing in yourself. The Valianter watch is for those who are determined to always make a valiant effort."

Rohje Valianter KOVA -limited edition kelloja on valmistettu rajallinen 349 kappaleen erä yhteistyössä KOVA Esportsin kanssa (kova.gg).

Valianter -kellon nimi tarkoittaa rohkeaa, uljasta ja urheaa, joka kuvaa niin KOVAn kuin Rohjeenkin tyyliä toimia. 

Valianter on kehitetty yhteistyössä KOVA:n ammattilaispelaajien kanssa ja inspiraatio on haettu esports-maailmasta. Kellon tumman puhuva teräsrunko kätkee sisälleen sveitsiläisen laadukkaan koneiston. Safiirilasin suojaamassa kellotaulussa on pimeässä kirkkaana hohtavat yksityiskohdat, jotka ovat saaneet vaikutteita esports-maailman tähtäinkuvioista!

Syyskuun aikana ennakkotilaajille isketään vielä KOVA X Rohje huppari kaupan päälle, tarkemmat tiedot merchistä julkaistaan myöhemmin. 

Hupparin koko