Etsimme Rohjeelle jatkajaa tai uutta tekijää muuttuvaan joukkoomme!

Oletko kiinnostunut verkkokaupan pyörittämisestä tai haluat laajentaa liiketoimintaasi?

Tarjoamme ainutlaatuinen mahdollisuuden, sillä haemme Rohjeelle jatkajaa joka lähtisi yksin tai yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa viemään yhtiötä seuraavalle tasolle!

Rohje tulee sanasta rohjeta, eli uskaltaa tehdä ja tarttua tilaisuuteen. Rohje on suomalainen rannekellobrändi. Kellot on suunniteltu ajatonta tyyliä arvostaville rohkeille ihmisille. Ihmisille, jotka uskaltavat nauttia elämästä ja tykkäävät toisinaan koetella omia rajojaan.

Rohje on tunnettu laadusta ja meillä on vahva asiakaskunta niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Asiakaslähtöinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat olleet alusta alkaen yrityksen kehityksen kulmakivenä.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kolme rannekellomallistoa sekä mesh-, teräs- ja poronnahkarannekkeet. Tuotteet ovat huolella suunniteltuja ja yhtiön omaa muotoilua, eivät white-label tai kopiotuotteita. Lisämyyntiä kasvattaa malliston laajuus, tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa keskenään.

Tuotteitamme myydään oman verkkokaupan lisäksi useilla jälleenmyyjillä Suomessa että kansainvälisesti (Stockmann, Zalando, Verkkokauppa.com...). Nykyään noin kolmannes myynnistämme tulee Yhdysvalloista ja tuotteitamme on myyty ympäri maailman yli 20 maahan.

Resurssit

Yrityksellä on SEO optimoitu verkkokauppa (vinkki: Googlaa "suomalainen rannekello"), erinomaiset domainit (rohje.fi, rohje.com, rohjewatches.com), maksuliikennepalvelut, sekä ulkoistettu logistiikka (varastointi, pakkaus ja toimitus) Raisiossa, joka kykenee toimittamaan paketit kaikkialle maailmaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Yrityksellä on valmiit kasvavat some kanavat; Instagram (1,6K), Facebook (1,2K), TikTok, YouTube sekä LinkedIn. Lisäksi markkinointiin on valmiina sadoittain vaikuttajien ja ammattivalokuvaajien tuottamia kuva- sekä videomateriaaleja. Lisäksi Rohjeella on kattava uutiskirjeen tilaajalista.

Liiketoiminnan taustalla toimii Rohje Oy, joka on vuonna 2017 perustettu suomalainen osake-yhtiö (2826568-4). Yrityksellä ei ole varsinaista palkallista henkilöstöä, vaan yritys on pyörinyt neljän yrittäjän voimin. Rohje-brändin liiketoiminta on tehnyt toimintansa aikana kumulatiivinen liikevaihtoa yli 300 000 euroa.

Yhtiöllä on hyvä valikoima tuotteita valmiina varastossa, sekä laadukkaat ja luotettavat tuotantoketjut varastontäydennystä varten. Varastoarvon Suomessa tällä hetkellä on yli 25 000 euroa. Lisäksi on yli 6000 euron edestä puolivalmiita tuotteita odottamassa viimeistelyä alihankkijoillamme. Mahdolliselle jatkajalle kuuluvat myös oikeudet tuotteiden suunnitteluun, valmistukseen sekä yhtiön muut olemassaolevat IPR-oikeudet joihin lukeutuvat yhtiölle rekisteröity tavara- ja liikemerkki Suomessa ja EU-alueella.

Mikäli kiinnostuit tai haluat saada lisätietoa yrityksestä, lähetä meille yhteystietosi ja kerro minkälaista yritystä olet etsimässä niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Lisätietoa antaa
Arno Ranta-aho
arno@rohje.com
040 0785 203Rohjeen verkkokaupan kävijätilastot (10/2018 - 02/2023)Rohjeen verkkokaupan kävijätilastot (10/2018 - 02/2023)

Palaavien asiakkaiden osuus vierailijoista (10/2018 - 02/2023)Palaavien asiakkaiden osuus vierailijoista (10/2018 - 02/2023)

Tilauksen keskiarvo on pysynyt melko korkealla, eikä myyntiä ole tehty suurilla alennusmyynti kampanjoillaTilauksen keskiarvo on pysynyt melko korkealla, eikä myyntiä ole tehty suurilla alennusmyynti kampanjoilla