Tiedote: Rohje aloittaa yhteistyön Stockmannin kanssa

Tiedote: Rohje aloittaa yhteistyön Stockmannin kanssa

Suomalainen kellovalmistaja Rohje ja Stockmann solmivat jälleenmyyntiin liittyvän yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksella Rohje liittyy mukaan Stockmann.com kauppiaaksi ja 12.6.2019 alkaen Rohje-kellot ja poronnahkarannekkeet löytyvät Stockmann.com valikoimista.

”Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä ja mahdollisuudesta päästä Suomen tunnetuimman tavaratalon valikoimiin. Yhteistyö laadusta tunnetun Stockmannin kanssa kertoo myös omista onnistumisistamme kellojen suunnittelussa. Uskon yhteistyön tukevan tavoitettamme erottua laadukkaana kotimaisena kellomerkkinä. Omalta osaltamme tuemme myös Stockmannin valikoiman uudistusta pienempien laadukkaiden brändien esiintuojana.” iloitsee Rohjeen Arno Ranta-aho.

”Toivotamme Rohjeen lämpimästi tervetulleeksi osaksi verkkokauppamme uutta Online Exclusive -valikoimaa. On ilo tarjota asiakkaillemme entistä laajempi ja houkuttelevampi valikoima kotimaisia ja laadukkaita tuotteita, joita Rohjeen kellot ja rannekkeet edustavat”, Stockmannin digitaalisista kumppanuuksista vastaava Susanna Kämäräinen sanoo. 

Katso lisää:

Stockmann.com

Lisätietoja:
Ville Karjalainen
ville@rohje.fi
+358 45 8983577

ja

Arno Ranta-aho
arno@rohje.fi