Jälleenmyyjiä ja radiohommia

Jälleenmyyjiä ja radiohommia

Helmikuu 2019

Ensimmäinen kuukausi on Rohjeella takanapäin ja hyvä määrä kelloja toimitettu ennakkotilaajille. Lisäksi ollaan käyty Aamulypsyssä, hankittu jälleenmyyjä ja ulkonakin on ollut melkoiset Adventurister-kelit kun lunta on tullut vaakasuorassa.

Viime aikoina ollaan touhuiltu kaikenlaista kellojen postittamisen lisäksi. Saatiin nimittäin meidän ensimmäinen jälleenmyyjä ja pikku maininta Suomen suosituimmassa aamushowssa.

Meidän ensimmäinen jälleenmyyjä löytyy Jyväskylästä. KOTO Designmarket on modernin kotimaisen muotoilun Jyväskylän keskustassa ja siksi sopiikin Rohjeelle loistavasti. Tästä ollaan aika innoissaan! Nyt pääse Rohjetta tarkastelemaan ihan livenäkin.

Toinen juttu, mistä ollaan ihan pähkinöinä on keskiviikon 6.2. vierailu Sanomatalolla Radiosuomipopin Aamulypsyssä.

Mietittiin jo kesällä kelloja suunnitellessa, että ketkä olisi sellaisia Rohje-tyyppejä ja joille kyseinen Adventurister-arvonimi suotaisiin. Tietysti meille tuli mieleen ensimmäisenä Jaajo ja Anni, ovathan he heränneet jo useamman vuoden ajan viihdyttämään Suomen kansaa.

Sovittiin treffit Jaajon kanssa Sanomatalolle. Jännittihän se nyt tosi paljon, mutta Jaajo ja Anni onneksi on huipputyyppejä ja otti meidät ilolla vastaan. Kerrottiin heille vähän meidän ideasta tehdä kelloja ja annettiin kellot lahjaksi. Annille Adventurister White ja Jaajolle Adventurister Dark - tietenkin poronnahkarannekkeella.

Alla olevasta videosta voit kuunnella klipin: