Security and privacy

REKISTERINPITÄJÄ Turhat Oy Y-tunnus: 2826568-4 Kilpisenkatu 2 B35, 40100 Jyväskylä

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ Ville Karjalainen 045 898 3577 ville@turhat.com

REKISTERIN NIMI Turhat Oy rekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE Henkilö on rekisteröitynyt Rohje-verkkokaupan asiakkaaksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Rekisterin käyttötarkoitus on Turhat Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen ja asiakkaiden tilausten arkiostointi, käsittely ja asiakassuhteiden hoitaminen.

Tietoja käytetäänTurhat Oy:n toiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Turhat Oy:n omissa rekistereissä mainnonan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoilla.

Turhat Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erikseen kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaisu ilmoittamalla siitä Rohje-verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse info@rohje.com.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Turhat Oy:n käytössä, eikä niitä luovuteta Turhat Oy:n ulkopuolelle tai yhteistyökumppanien omaan käyttöön.

REKISTERIN SUOJAUS Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Turhat Oy:n palvelimen pääkäyttäjätunnuksia. Rekisteri sijaitsee Turhat Oy:n yhteistyökumppanin salasanasuojatulla palvelimella.